EJE Architecture

EJE Architecture

December 22 2016

“Please find attached some photos of the atrium in the new building at NIER (Newcastle University), showing the installation of the DecorLini panels on the spandrels. We are happy with the end result, as the DecorLini panels have provided a natural timber look to provide a warm counter-balance to the off-form and precast concrete and anodised aluminium window framing used throughout the atrium. In addition, the slotted profile and acoustic backing will assist with controlling reverberation of noise within the space. The concealed fixing system allowed the grooved timber aesthetic to remain simple and uncluttered by the appearance of standard fixings. Thank you also for the ready availability of design and technical advice during the project – it has assisted us in achieving the result we were after. We look forward to working with you again in the future.”