The Connection – Rhodes

The Connection – Rhodes

The Connection – Rhodes

Vogl

The Connection – Rhodes re-envisions the traditional community centre and civic space.

Instead of a large public building, Crone separated the programs to generate multiple themed public spaces each with their own unique style and pace. The arrangement allows multiple interfaces for each zone creating a rich network with vibrant and playful public spaces for the Rhodes community and visitors alike.

All four buildings share consistent, simple material palettes and a common architectural language but each is unique in its design and the internal spaces have their own individual style appropriate to their use. Recognising the need for these spaces to have class A acoustics Crone looked to Décor Systems and Vogl perforated plasterboard to provide a neutral, seamless, high performing acoustic ceiling. Decor Systems is proud to be a vital link in The Connection

OTHER PROJECTS