DLA PIPER SYDNEY

DLA PIPER SYDNEY

Vogl

The new DLA Piper office, located at number 1 Martin Place Sydney, aims to encourage connectivity, collaboration and efficiency into the new open plan layout. The idea behind a collaborative workplace was inspired by London based firms.

These open plan workplaces still need to enforce an environment of confidentiality with quiet areas and meeting rooms vital to the law office.  Decor Systems Vogl Perforated Plasterboard Ceiling range were the perfect solution to these quiet spaces, providing a stunning continuous perforated ceiling, an well as ensuring acoustic control was maintained.

This German engineered ceiling was strategically used around the office to ensure a reduction in reverberating noise, including the boardrooms, small meeting rooms and the main corridor. Used as a feature in a circular ceiling panel, the Vogl range is flexible to adapt to any ceiling system.

Designed by Woods Bagot, built by FDC and installed by Nalebirch Interiors, these acoustic panels are a key design feature of their stunning new offices.

OTHER PROJECTS